Hotelvisie-ticket-knop
Hotelvisie-contentbanner

Ewout Hoogendoorn

Ewout Hoogendoorn is directeur en eigenaar van Horwath HTL Benelux, onderdeel van Horwath HTL International. Met wereldwijd 50 kantoren en ruim 350 medewerkers is Horwath HTL het grootste adviesbureau binnen Hotel, Toerisme en Leisure. Dankzij de leidinggevende positie van Horwath HTL als consultant in de hotellerie is Ewout betrokken bij bijna alle grote hotelontwikkelingen in Nederland.

Meer info: www.HorwathHTL.nl.

Ewout Hoogendoorn, director van Horwath HTL, presenteert op het seminar de uitkomsten van het HOSTA 2012 rapport. Dit toonaangevende rapport geeft de resultaten weer van de hotellerie in Nederland, België en Luxemburg. Aan het onderzoek hebben ruim 400 drie-, vier- en vijfsterrenhotels in de Benelux meegewerkt. Daarnaast zoomt hij in op de populariteit van wellness in de hotellerie.

Ewout-Hoogendoorn

Horwath-HTL-logo


Ruud Janssen

CMM (1970) is oprichter en eigenaar ©TNOC | The New Objective Collective en tevens oprichter van Event Camp Europe en TEDx evenementen in Zwitserland .  Met een achtergrond in hotel management en marketing is hij 20 jaar in diverse management functies actief geweest.

Hierbij is hij commercieel verantwoordelijk geweest voor Congrex, het Steigenberger Kurhaus Hotel en daarvoor in diverse commerciële functies bij Groupe Elior en Renaissance Hotel in Amsterdam. Zijn specialisaties zijn het ontwerp van live, hybride en digitale evenementen en advies bij strategische vraagstukken voor internationale organisatie in de service industrie. 

Naast zijn actieve rol in MPI Meeting Professionals International), MSI Meeting Support Institute, Cornell Hotel Society  en het is hij als gastdocent betrokken bij de Hoge Hotelschool Maastricht en Glion Institute of Higher Education in Zwitserland. Daarnaast is hij actief in het Industry Advisory Panel voor Glion Institute of Higher Education in Montreux, Zwitserland en voor de Hoge Hotelschool in Maastricht voor de opleiding Event Management. Voor EIBTM is hij lid van de jury van de EIBTM WorldWide Technology Watch, de prestigieuze jaarlijkse innovatieprijs in Event Technology.  

Sinds 2009 is Ruud een van de eerste 10 geaccrediteerde trainers voor MPI Global Training en doceert wereldwijd op het gebied van Global Certification in Meeting & Business Event. Ruud heeft zijn opleiding genoten aan de Hoge Hotelschool Maastricht en Cornell University, School of Hotel Administration. Hij is een fervent duiker, gefascineerd door snelle media en slowfood en woont met met zijn gezin in Zwitserland. 

www.tnoc.ch 


Ruud-Janssen
TNOC-logo

Gijs Linthorst

Gijs Linthorst (33) is technisch directeur van Linthorst Installatietechniek. Al sinds de oprichting in 1978 richt het familiebedrijf haar pijlen op het verduurzamen van bestaande utiliteit en duurzame nieuwbouwprojecten. Ontwikkeling van eigen energieanalyse software, draagt er aan bij dat ze in staat is om energieverbruik bij grootverbruikers binnen korte tijd te reduceren. Linthorst heeft meer dan 30 grote hotels en wellnesscentra voorzien van duurzame totaalconcepten.

Bekijk onze referenties op www.techniekvoordetoekomst.nl/referenties

Duurzaamheid: geen trend meer maar core business

Gijs-Linthorst

Linthorst-installatietechniek-logo


Stan de Haas

Stan de Haas is shareholder van Aquaprojects en Compass Pools Benelux en founder van 'The Art of Living Well'. Stan houdt zich als belevings specialist vooral bezig met concepting en strategie binnen de wellnessbranche waarin hij ruim 20 jaar actief is.

‘Meer rendement door Wellness’

De strekking van deze workshop is om door een goede positionering, het beschikbaar stellen en inrichten van een ruimte voor wellness, de boekingsgraad aanzienlijk te verhogen.

Vandaag de dag verlopen er steeds meer boekingen via internet. In een quick-scan worden hotels vergeleken op aanwezigheid van o.a. zwembad, sauna of fitness welke doorslag gevend zijn voor het maken van een keuze.

Middels een verdienmodel maken wij inzichtelijk dat de benodigde investering zich gemakkelijk en snel terug zal verdienen.

Laat u inspireren!

www.theartoflivingwell.nl
stan-de-haas

TheArtOfLiving_logo

Edwin Keijzer

Eclectic projects met als eigenaar Edwin Keijzer, ontwerpt, produceert, levert en installeert de meest uiteenlopende verlichtingstoepassingen, waarbij domotica en computergestuurde oplossing aan de orde van de dag zijn.

edwin-keijzer

Eclectic_projects_logo